Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2010 23:22 - Колко жалко е да станеш "Боби Михайлов" - 1
Автор: merkator Категория: Спорт   
Прочетен: 1274 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 07.09.2010 23:23


Борислав Михайлов е легенда! Една легенда, доказала се във времето, когато всичко беше наивно социалистическо или по-скоро замръзнало комунистическо!
 От тогава обаче, мина много време. От тогова "времената" се промениха.
 Ок. Не като статукво или реално притежание (разместване) на капитала, а като разпределение на преоритетите!
 Боби, днес става дума за кинти, а не за чест, псевдо патриотизъм или за класическа милостиня за спорта. А ти го знаеш най-добре, за това си там, на върха на айсберга...
 ...всъщност в булгаристан(днешен), няма начин да оцелееш без "лобизъм", "връзки" или "спонсор" на който да си безкрайно лоялен!

 Една сбирщина от "чалга" футболисти, макар че "футболисти" трябва да е в кавички! Една сбирщина (недосегаеми) "футболни" пиявици, носейки се по инерцията на пост комунизма, носейки се на измамната платформа на директивата на Пратията за УНОАНВРИ (Универсално Навеждане за Образцово Анално Насилие от Великия Руски Изнасилватор).
Ок. Тук ссср не ни е виновен. Тук "кремъл" е просто мъглив отпечатък и даже, може би е неуместно да се споменава във футбола ни днес.
Борислав Михайлов обаче не разбира разликата във времето или пространството, или във времепространството! Той е убеден, че щом е бил уникален вратар (без да се подигравам с това, напротив, Боби Михайлов е най-големия вратар, който аз съм гледал на живо), то той има дарбата да абсорбира Силата на българския футбол в собствена родниско приятелска връзка.
 Той има право да превърне българския национален отбор по футбол в класическо световно "джудже", в името на своето минало и в името на своето незаменимо, но абсурдно фалшиво его!
 Боби, ти не си Т. Живков! Няма как да  се върне "онова" време, няма как Брежнев да те целуне с език и това да ти донесе "велика" социалистическа слава. Да!
 С всеки свой ход, Борислав Михайлов се мъчи да върне "възхода" на сациалистическия спорт! Но бърка времето! Малко да объркаш времето и то почва да ти играе номера, дори да си Александър Велики, камо ли да си "Перуката".
 Този "национален" отбор, с този "национален" треньор, с това БФС....няма грам бъдеше! И това е ясно от много време, а по-конкретно...след 96-та година.
 Защото преди "далаверата" има Държава, а преди държавата има Родина!
 Нещастниците, които игратя в Нациоанлния отбор по футбол в момента, са платени наемници, неразбиращи къде са родени, къде са закърмени и къде ще се се върнат един ден. Когато нямаш сърце или то е заменено от кесия с парички, ти вече си мъртвец, колкото и банално да звучи.
 Боби, остани легенда и се върни във времето си!
"Всеки има право да носи вина, но не и да се носи на гърба на вината си" А. П.

 ...следва продължение!



Тагове:   футбол,   михайлов,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. merkator - "Прекалено много негатив...
07.09.2010 23:38
"Прекалено много негативизъм има срещу мен. Той се натрупа заради успехите със синия отбор. Някои не могат да преживеят 1/4-финала за Купата на УЕФА, както и влизането в групите на ШЛ, особено когато успехите са със син екип", каза Стоилов." - колко трябва да си посредствен, за да откриеш такъв "заговор", колко трябва да си повярваш, че си фактор във футбола, колко трябва да си "мъри", за да се държиш некадърно нагло, като гнусен плъх, напускайки лодката, която сам си потопил...ех Мъри, ех Боби!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merkator
Категория: Политика
Прочетен: 495919
Постинги: 235
Коментари: 766
Гласове: 1216
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930