Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 11:26 - "Шибан народ!" - истината боли
Автор: merkator Категория: Политика   
Прочетен: 3019 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

"Шибан народ!" - каза Божидар Димитров. И като скочиха нарочените "шибаняци" и като дълбоко се възмутиха и като през сълзи се огорчиха, та чак хиляди безсмислени редове изписаха и порой от кухи думи избълваха.
Прост пример. Ако въпросните мощи на Йоан Кръстител бяха открити в Гърция, Сърбия или дори Русия (споменавам умишлено само православни държави), бъдете сигурни, че до края на годината това щеше да им е основна тема! Не става въпрос за научна автентичност или днк анализи и прочие любими на скептичните материалисти "доказателства". Става дума за Вяра! Да, по света има стотици мощи на този светец, но нима всички са изфабрикувани и фалшиви?! Защо българският народ се обединява, само когато трябва да оплюе собствената си идентичност, собствените си успехи или открития! Петдесетте години скотски комунизъм и издигнатия в култ атеизъм ли са причините?! Или просто ни е в кръвта?!
Божидар Димитров не ми е от най-любимите общественици. Меко казано! Но в този случай е абсолютно прав! Шибан народ, добавям и аз, без никакви угризения или предра
зсъдъци. Без капка псевдо патриотизъм.
Кое, по точно, не ни е шибано?!?!
Деве
тдесет процента от народа ни слуша чалга и живее по правилата и критериите на тази "култура". Турските сапунки се въртят денонощно по всички национални медии. Георги Първанов - агент Гоце е президент втори мандат, избран не от извънземните или от световната конспирация, а именно от този народ. Във всеки град, във всяко село има паметник с петолъчка, посветен на съветския окупатор, заради който сме се превърнали в средновековна помийна яма, на светлинни години от "белия" свят. Идолите, на същия този народ, са Слави Трифонов, Азис, Веселин Маринов и т.н., все световно неизвестни полюционери, виреещи единствено на местно равнище - в кенефа, наричан булгаристан. Всяка долнопробна проститутка по Околовръстното е три пъти по-морална и достойна от всеки един "водещ" журналист в България. Медиите са омърсени политически и икономически далеч повече и от многократно използвана дамска превръзка. Политиците, които твърдо избираме на всички избори и са константа в парламента, са от бсп и дпс. Кръвопийците, провеждащи вече двадесетина години геноцид над собствения си народ, са от бсп и дпс. Кой мислите, че е любимия политик в родината ни - Бойко Борисов?! Не, бъркате- правешкият простак, плешивата амеба Тодор Живков. Кой влиза в тъй нареченият "елит"- каймак на обществото, културни дейци, учени и общественици (включително Божидар Димитров) - червени ченгета, руски агенти и комунистическата допотопна номенклатура. Когато се увеличава безработицата, цените на химията, която наричаме храна, цените на парно, ток, горива и услуги, какво мислите, че прави българския народ?! НИЩО!!!
Но....когато се случи чудо и открием мощите на един от най-важните светци в християнството, какво мислите, че става?! Народът е единодушен - тези кокаляци са фалшиви!
То е като полупразната чаша...или полупълната. За българският народ, петдесетте години азиатска червена диктатура, е много по-пагубна от петте века турско робство, с което толкова се гордеем, че сме преживели.
За шибания български народ чашата ще
е винаги полупразна, докато не се върне вярата. Дори и не в чисто религиозен план, просто Вярата!

П.П. Целият свят, начело с водещите телевизиони новинарски канали, отрази събитието в Созопол като сензация, без да бъде изразено и капка съмнение!






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - http://tirith. blog. bg/polit...
06.08.2010 12:18
http://tirith.blog.bg/politika/2010/08/03/svetyt-ni-otrazi-bylgarskite-medii-ne.586170
цитирай
2. анонимен - На май ти пу. * *"май&q...
06.08.2010 12:40
На май ти пу. *

*"май" не е месец и "пу" не е абревиатура на университет.
цитирай
3. merkator - На май ти пу. * *"май&q...
06.08.2010 13:20
[quote=анонимен]На май ти пу. *

*"май" не е месец и "пу" не е абревиатура на университет.

К'во ти разправям и аз, шибан народ, ей!
цитирай
4. анонимен - Шибан народ ли сме?Да57%Не 8%А т...
06.08.2010 13:34
Шибан народ ли сме?Да57%Не 8%А този, който ни нарича така, представител на чий народ е?33%Нямам мнение по въпроса, все ми е едно2%Общо гласували: 730
цитирай
5. анонимен - Марко Лерински
06.08.2010 18:33
Братле, толко точно описваш духовното състояние на българския народ че направо нямам какво повече да кажа. За най-голямо съжаление всяка твоя дума е 100% истина.
цитирай
6. benoa - Въпросът не е
06.08.2010 19:44
дали народът е шибан, а кой го казва.
Когато това е представител на властта, той олицетворява нейното отношение към хората.
А т'ва че сме шибаняци е друга история.
btw това че са открити някакви мощи не означава автоматично, че принадлежат на този, на когото ни се иска.
цитирай
7. анонимен - Не сме "шибан", а ген...
06.08.2010 22:04
Не сме "шибан", а генетично сбъркан...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merkator
Категория: Политика
Прочетен: 495630
Постинги: 235
Коментари: 766
Гласове: 1216
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930