Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2009 15:04 - За Славчо майна и за чешкото Министерство на морето
Автор: merkator Категория: Политика   
Прочетен: 745 Коментари: 2 Гласове:
0



Не става дума за това какъв художник е Черни, а за падението и допотопния мироглед на провинциалния кмет! Реакцията на Славчо е типично селска проява с привкус на азиатски комунизъм, но в предвид вкисналата мирис на пот и "освежаващия" дъх на чесън, носещи се от 90% от бг нацията, то чешкия "художник" едва ли има желание да посети родината ни. Псевдо патриоти от класата на пловдивското кметче с неизживени властови амбиции, близки до тези на северно корейски комунист, са лицето на българския политик пред Европа и света. Булгаристан е това което е, благодарение на такива жалки "управленци" и техните... безскрупулна демагогия и брутално невежество!
 Враждата между изкуството и културата от една страна и безмозъчните политици и властта от друга не е от вчера, но в историята на края остават първите,  до като вторите изчезват във времето или биват подложени на присмех и подигравка от летописците!
 За съжаление кмета на Пловдив е толкова малка и нищожна точка, че никой няма да забележи пъченето му на космати, балкански гърди и показването на мутренски мускули! Този позор за ВМРО, организация създадена от Гоце Делчев и Даме Груев, ме обиди лично и засегна достойнството ми на гражданин, опитващ се да се приобщи към ценностите на ЕС (въпреки държавата)! Знам, че доста объркани и добронамерени хора подкрепиха деспотичните мерки на пловдивския градоначалник, но на тях искам да им кажа- тази кауза е предварително обречена, никога тъпите забрани и измислени ограничения не са водили до очаквания резултат, а на против! Изкуството винаги е победител над дребнавостта и криворазбрания шовинизъм!
 Господин кмете, ние живеем в турски кенеф, огледайте се около вас и ако виждате някаква друга реалност, значи е време да спрете с червената дрога!
 А, че Чорни е много, ама много далече от изкуството е факт. Милият чех е толкова художник, колкото Славчо Атанасов е националист!

И на края един стар виц от тоталитарните времена:
 
Чешкият премиер се обажда в Москва и споделя, че иска да създаде Министерство на морето в родината си! Учуден Брежнев го пита защо, след като чехите нямат море.
Тогава чешкият ръководител отговаря с въпрос : А защо българите имат Министерство на културата?!



Гласувай:
0



1. анонимен - така си е
11.10.2009 19:47
Изобщо в Пловдив напоследък се забелязват доста активни мероприятия. Освен кмет, който разбира от изкуство си имаме и владика, който разбира от изкуство. Единият пази националното достойнство от лошите художници, а другият - християнските добродетели от лошите писатели. Съществува единен фронт между властта и църквата срещу разлагащото морала изкуство. Блазе ни.
цитирай
2. merkator - Много соц. елементи, много червена ...
11.10.2009 21:41
Много соц. елементи, много червена демагогия! Уморително е дори избран кмет от ВМРО да се държи като комунист! А за църквата не ми се говори ...и тя като всичко в този кенеф смърди на лайна :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merkator
Категория: Политика
Прочетен: 496840
Постинги: 235
Коментари: 766
Гласове: 1216
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930