Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2009 09:47 - Ирина Бокова фаворит за шеф на ЮНЕСКО?!?!?!
Автор: merkator Категория: Политика   
Прочетен: 2215 Коментари: 10 Гласове:
0



"Вчера бившият министър на културата на Франция Симон Вейл заяви, че Бокова е фаворит за поста. "
 Кратка биографична справка:
 "Дъщеря на видния деец на БКП Георги Боков (бивш главен редактор на в. „Работническо дело“) и сестра на Филип Боков (бивш началник на политическия кабинет на премиера Сергей Станишев и настоящ посланик в Словения)."
 Много бързо светът забрави за престъпния комунистически режим, погубил живота и съдбите на милиони хора по Земята, неизменна част от който е лицето Ирина Бокова! Много бързо западната цивилизация подаде ръка на отявлени представители на червената чума  причинили геноциди, страдания, кървави безчинства и създали хилядите лагери на смъртта.
 Със същият успех за шеф на ООН могат да изберат и бивш есесовец или командир от гестапо?!?!

П.П. Кампанията на Бокова е организирана от агент "Гоце" и за сега струва над 100 хиляди лева на българския данъкоплатец!


Тагове:   шеф,   ЮНЕСКО,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lado - Отявленото комунистическо изчадие , лелята на престъпника Жоро Боков
22.09.2009 14:22
Изпратено: 11:57 От: reporter

Няма да пусна коментара ви. Доко...
Няма да пусна коментара ви. Доколкото разбирам, имате нещо против потеклото и партийната принадлежност на Бокова, но не и срещу професионализма й. Да, тя се е възползвала от предоставените й привилегиите на висшата класа в годините преди 1989 г. и е успяла да постигне това, за което мнозина други (кадърни, но без партийна подкрепа) само са мечтали.


Изтрий | Отговор
:Re: Няма да пусна коментара ви. Доко...
Нищо , от комунисти разбиране не очаквам, очаквам мошеничества, лъжи и прочие - цензура например. Обръгнал съм. По принцип не пиша там , където има модерация, но стават грешки!
"Няма неудобни новини, има неудобни истини." - под това мото да цензурираш....
Това, което съм написал, даже не е новина, но пък е неудобна истина - как прецени качествата на Бокова ? Виж , че отявлен антисемит има същия брой гласове като нея, това си е симптом. Но ти си далече от мисловните процеси .....
Познавам бегло Бокова, но лично племенника й престъпник Георги и от кухи тикви комунистически , пораснали на съветския бостан НРБ семе не ща!
Изпратено: 12:24 От: lado

цитирай
2. merkator - "професионализма й" ...
22.09.2009 21:22
"професионализма й" ?!?!?! Тия ще ме скъсат от смях...с комунистическите връзки и нашите пари, всяка патка може да направи "кариера", всеки червен простак може да вземе колкото си иска висши образования, в последствие постове и пр...Бокова е кръгла нула и съм сигурен, че ако ЮНЕСКО въобще има някаква дейност или роля, тази комунистическа пачавра ще се провали!
Европа прие закон с който между комунизма и хитлеризма се слага официално знак на равенство, а чист продукт на червената чума става шеф на световна организация?!?!?!?!?!?!?!?!
цитирай
3. анонимен - как да не повярваш в световната конспирация!
22.09.2009 22:19
и честит Ви Българин Ген Сек на Юнеско - другарката Бокова - BG професионалист и интелектуалец.
...ама и ние носим на унижение!!!
цитирай
4. monarchism - Е, ако сложат някой есесовец в ЮН...
23.09.2009 10:33
Е, ако сложат някой есесовец в ЮНЕСКО, тази организацийка може и да заприлича на нещо. ;)

За другарката Бокова - защо да не я изберат? ЮНЕСКО си е чисто левичаркса организация...

Т.нар. "Запад" беше противник на комунизма по времето на Рейгън и Кол. Било каквото било...
цитирай
5. merkator - Т. нар. "Запад" е кла...
23.09.2009 14:19
Т.нар. "Запад" е класически пример за предателство към собствените си идеи и ценности! Нямаш морално право да назначиш или гласуваш за комунистическо отроче чиито баща е бил висш функционер на бкп, след като след края на Втората световна война си съдил и разстрелвал германски граждани! То е едно и също почти....с тази разлика, че фашистите са били далеч по-ерудирани от червените селяндури у нас!
Когато забравиш уроците на историята, събуждаш ерекция у нея и тогава и вазелина няма да ти помогне!
цитирай
6. анонимен - Интересно е как вчера всички овце в ...
23.09.2009 15:00
Интересно е как вчера всички овце в бг си честитяха победата на бокова! Това било голям успех за България?!?!?! Не трябвало да я плюем, трябвало да я поздравим?!?!? Всеки успял българин го плюели в родината?!?!?
А другарката бокова е обикновен червен боклук! Да се радвам, че комунистка е станала председател на юнеско е все едно да съм щастлив, ако сергейчо го изберат за шеф на европейските педали!
цитирай
7. monarchism - Т. нар. "Запад" е кла...
24.09.2009 13:01
merkator написа:
Т.нар. "Запад" е класически пример за предателство към собствените си идеи и ценности! Нямаш морално право да назначиш или гласуваш за комунистическо отроче чиито баща е бил висш функционер на бкп, след като след края на Втората световна война си съдил и разстрелвал германски граждани! То е едно и също почти....с тази разлика, че фашистите са били далеч по-ерудирани от червените селяндури у нас!
Когато забравиш уроците на историята, събуждаш ерекция у нея и тогава и вазелина няма да ти помогне!

Т.нар. "Запад" в момента е един левичарски конгломерат. Дали ще е либерализъм или социализъм - все си е ляво.

Всичко можеше да е доста по-различно ако поне в Сащ управляваше десен кандидат - Маккейн. Това обаче не стана, така че очаквайте съвсем скоро Тодор Славков шеф на ПАСЕ...
цитирай
8. merkator - САЩ и Западна Европа ни предадоха ...
24.09.2009 14:28
САЩ и Западна Европа ни предадоха през 89-та и 90-та година! Излъгаха ни да се придържаме към не насилие и мирен преход в замяна на незабавна и задължителна морална, финансова, икономическа, културна подкрепа! Една голяма ЛЪЖА на която ние се вързахме! Продължавам да твърдя, че в онези времена една гражданска война би превърнало днес България наистина в Швейцария на Балканите! Избиване на комунистическата върхушка и прогонване, без право на завръщане на семействата им- това беше правилният път!
цитирай
9. анонимен - Edin Pinohcet ni trebvashe!
24.09.2009 18:21
Edin Pinohcet ni trebvashe!
цитирай
10. merkator - Именно. . . сега бокова щеше пак да ...
24.09.2009 18:29
Именно...сега бокова щеше пак да шеф на юнеско, но от Франция!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merkator
Категория: Политика
Прочетен: 493967
Постинги: 235
Коментари: 766
Гласове: 1216
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031