Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2009 13:29 - За помаците, дпс и психопата Яни.
Автор: merkator Категория: Политика   
Прочетен: 1013 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 22.04.2009 12:38


  Неизлечимият психопат Яни Янев получи преди месец поредния сигнал от Космоса и обяви за "спяща клетка" на Ал Кайда в Западните Родопи!? Едно от най-страшните му "прозрения" бе, че в с. Рибново българомохамеданите се обръщали по между си с учтивата форма "ага" ! Бях много учуден, когато и обществото ни ( абсолютно не ограмотено на тази тема) скочи с огромно възмущение срещу това нагло престъпление?!
 От 1995 година посещавам един архитектурен резерват  в сатовчанско на 25 километра от г. Гоце Делчев, а именно с. Долен. Когато отидох за първи път в този район имах чувството, че съм пътувал с Машината на времето. Хората се придвижваха с катъри и мулета, облечени в носии от преди векове, а притежанието на "Москвич" се смяташе за престижно! В Долен съотношението между мюсюлмани и християни беше 90%/ 10%. На практика имаше две, три християнски семейства, но една от най-старите и красиви църкви в региона и вехта, схлупена джамия сякаш изградена от кумова срама. Никой в това село не ме посрещна по това към коя религия принадлежа и никога не сме имали значителни спорове на тази тема. На против! И на Коледа и на Великден църквата се пълнеше с помаци без никакви скрупули или притеснения. На Байрама идваха със сладкиши и отново празнувахме заедно.
 Скоро почина един старец от Долен, на който и аз пък и всичките му съселяни викаха "аго Асане". Добър човек беше аго Асан и никога не ми е и хрумвало на акъла, че върша нещо нередно изказвайки уважението си (най-малко заради белите му коси) чрез приетото от мюсюлманите обръщение "ага"! Аз съм националист по убеждения и когато стъпих в това село преди много години бях и член на младежката организация на ВМРО! Всеки по-възрастен човек в сатовчанско помнеше с умиление четите на Организацията и реда и спокойствието, които са царели тогава! Без комунистите естествено!!!
 Последният голям българин и председател на ВМРО Иван Михайлов- Ванчо е сформирал четите си в региона изцяло от мюсюлмани, не по-малко националисти или родолюбци от всеки друг българин! В съседното на Долен, село Плетена е нямало джамия и тъй като от там е била една от четите, комитите се оплакали на Ванчо от липсата на техен храм! Иван Михайлов е отделил пари от Организацията и на следващата година в Плетена вече имало джамия построена от ВМРО! Там си е и до днес. Това ми разказа аго Абдула, четника на Ванчо, албанец по произход, женен за помакиня и на който при споменаването на България му потичаха сълзи от гордост и умиление! За съжалени и той днес е покойник, мир на праха му!
 На фона на всичко това, комедианта Яни Янев се опита да разпали етническо конфликт там където никога не е имало такъв! Да, сигурно има и ходжи, които искат да се изкарат по- мюсюлмани и от Пророка Мохамед, но те няма да успеят да откъснат българомохамеданите от българщината и родолюбивият им дух!
 Единственият фактор, който вся смут в душите на тези скромни, но гостоприемни хора бе появата и влиянието (икономическо) на изродената, комунистическа организация дпс, чиито цели са чисто финансови престъпления с цел безкрупулно забогатяване на върхушката си! ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ между християните и мюсюлманите в Западните Родопи се нарича ахмед доган!!! Но това няма нищо общо с религия, бит, обръщения или образования!
 Това което направи психопата Яни, бе чисто и просто предизборна поръчка за пряко манипулиране на "електората" на дпс и стягане на редиците в тази касапска за България партия! Всичко друго е прах в очите!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. flyco - ...
21.04.2009 13:47
Бил съм с помаци в казармата. Бяха едни от най-чистоплътните хора, които съм срещал. Освен това говореха много правилен български, с ясни гласни, без заваляния. Повечето бяха бели и руси. Нямам нищо против тях, нито против обичаите им. Те никога не се нарекоха турци.
цитирай
2. boristodorov56 - Абсолютно прав си
21.04.2009 23:01
"ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ между християните и мюсюлманите в Западните Родопи се нарича ахмед доган!!! Но това няма нищо общо с религия, бит, обръщения или образования! "
цитирай
3. monarchism - РЗС е филиал на ДАНС, а "кон...
25.04.2009 02:26
РЗС е филиал на ДАНС, а "консерватора" Яне е другарче на "лудия" Филчев и протеже на Георги Марков - агент Николай. Докато България не се изчисти от пипалата на ченгетата, такова нагнетяване на напрежението им е от полза.

Конкретно за този случай - най-важното е, че кметът на селото е агент на ДС, който преди 1989 г. е гонил и бил мохамеданите, които ходели в джамията (по думите на един от съселяните).

Явно другарят Волен Сидеров не е достатъчен вече за да се активизира електората на Доган. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merkator
Категория: Политика
Прочетен: 494117
Постинги: 235
Коментари: 766
Гласове: 1216
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031