Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2009 08:55 - Политически предсказания на Всевиждащият Гадател от село Харно Млясково
Автор: merkator Категория: Политика   
Прочетен: 1488 Коментари: 3 Гласове:
0



Краят на януари,2009.

 Руснаците събират цялата милост, на която са способни и пускат газта към Европа! В знак на признателност, българското правителство организира в Чирен, концерт под мотото "Да изпратим дъщерите си на Путин". Р.Овч. и дъщерите му, не бяха забелязани на мероприятието, спонсорирано от ГазПром. На сцената излязоха изтъкнатите изпълнители от ОМК (Оркестър на Мутантите от Козлодуй), както и самодейният ансамбъл "Ватман за винаги"!

Началото на февруари,2009.

 "Тройната коалиция" отправя питане до централата на ЕС, относно възможността за отваряне на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй"!

Жозе Мануел Дурау Барозу отговаря: А, къде беше България?!

Сергей Станишев заминава на приятелска обиколка из приятелски държави. Премиера ще обиколи, като следва- Куба, Венецуела, Северна Корея и Русия в опит да създаде мощна, икономическа организация срещу нарастващото влияние на Американският империализъм, виновен за кризата с газа. В С. Корея обиколката е прекратена, поради изчезване на правителственият самолет и г-н Станишев се завръща в България с турски риболовен кораб, специализиран в улов на черноморски калкан!

Краят на февруари,2009.

 Даден е старт на предизборната кампания в Република България! Всички партии декларират амбиции за толерантна битка и се разграничават от методите на Израел спрямо Газа.

БСП пуска клип с участието народния артист Азис, в който той е механик в депо за трамвайни мотриси с много потни механици и ватмани. Клипът е спрян от СЕМ. Елена Йончева заявява: Със Сергей сме само приятелки!

 Ахмед Доган превръща "Сарая" в гараж за пътнически автобуси и купува Бургаското пристанище, чрез което смята да свърже Истанбул с избирателните секции у нас. Ферибота ще работи само по време на избори!

 Цар Симеон се оттегля от активна, политическа дейност, поради успешният завършек на операция “Всичко от тате, ще си взема, вервайте ми! ”НДСВ сменя името си на НДСО (Няма Да Спрем Оргията)!

 СДС,ДСБ,БРД,КЛМ,ФКТ,ТРЗ,КПР и др., обявяват създаването на нова коалиция в дясно с леви приоритети. Костов е избран за знаменосец, а Яне Янев насрочва пресконференция, на която ще обяви успешното му приемане в психиатрична клиника.

 Г-н Сидеров дава началото на борбата за власт, като открива ново крило в лечебното заведение в с.Карлуково. Пред събралото се множество от 14 верни привърженици на Атака, той казва : Това е Моята борба! Всички единодушно ръкопляскат...предимно пациентите.

 Генерал Бойко Борисов открива предизборната агитация в Зоологическата градина- София. На митинг- концерта са поканени “Led Zeppelin”, “Pink Floyd”, “The Doors” и Ивана. На сцената пее само Ивана, поради неотложни ангажименти на вокално, инструменталните групи. Г-н Борисов се слива с тълпата и танцува заедно с г-н Цветанов, след което държи двучасова реч на тема “Защо ще спечеля изборите”. По грешка, организаторите са обърнали трибуната към клетките на приматите, но “бате Бойко” разбира това, едва след седмият развален портокал.

 Президента Първанов си сменя прическата с модерната, сред политическия елит, фризура РПОВИ (Радомирски Партизански Отряд В Изтрезвителното). С това, той слага ново начало на имиджа на президентската институция и като един социалист, обещава на селяните за на пред, значително по- мазна сланина и поевтиняване на метиловата ракия.

 Всички медии и журналисти се подмазват усилено на всички политически сили и коалиции в предвид, неясните резултати от изборите.

 Идва заветният ден на изборите....

   ... на татък е вятър и мъгла, бъдещето е обвито в мистика и безхаберие!




Гласувай:
0



1. анонимен - Veliko
22.01.2009 12:17
Bravo na tozi mlad i neizvesten o6te avtor! Na dobar 4as!
4akam novi iznenzdi!
цитирай
2. анонимен - Много Точен Стрелец
22.01.2009 18:30
А! Пи-пи! А! Пи-пи! А Пи-пи-пи-пи ПИПИ!Пич-Пророк!
Една Г-жа от Горна Джумая
цитирай
3. merkator - А стига де....
22.01.2009 18:35
Коя е тази г-жа от Горна Джумая?! КОЯ?!?!?! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merkator
Категория: Политика
Прочетен: 495527
Постинги: 235
Коментари: 766
Гласове: 1216
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930